Yksityisasiakkaat

HUONEKALUJEN NOUTO KIERRÄTYKSEEN – EDULLISESTI

Noudamme edullisesti ja joustavasti pois kierrätykseen vanhat ja rikkinäiset huonekalut, muut tavarat sekä kodinkoneet Espoon, Helsingin ja Vantaan alueelta.

Alv 24 % sisältyy hintoihin yksityisillä kuluttajilla:

Yksi suuri tavara pois: alkaen 58 € (esim. lipasto, nojatuoli, ruokapöytä, jne.)

Sohvat: 68 – 75 € (kahden- tai kolmen istuttava malli)

Sängyt: 60 – 65 € (1 kpl runkopatjasänky 80 – 120 cm)

2  lastulevytavaraa pois: alkaen 75 € (esim. lipasto ja pöytä)

3 – 5 tavaraa pois: alkaen 95 € (esim. sohva tai sänky, lipasto ja 2 tuolia tai esim. keittiön pöytä ja 4 tuolia. Tavaran koko vaikuttaa hintaan.)

Kodinkoneen tai sähkölaitteen poisvienti alkaen 48 € (jääkaappi 60 x 185 cm, pesukone, televisio, tietokone, jne.)

30 min kantaminen tavaroita autoon: alkaen 159 €

Suuremmat poisvietävät määrät: Kysy tarjous soittamalla numeroon 045 634 6515 tai sähköpostilla: roinatpois.fi@gmail.com

Hinnat sisältävät tavaroiden kantamisen kuljetusvälineeseen, poiskuljetuksen sekä jätteiden kierrätysmaksut. Tavaroiden purkamisesta veloitetaan lisämaksu. Huom! Kaksiosaiset kulmasohvat käsitellään kahtena tavarana. Rahimekanismisohvat noudetaan vain osiin purettuina.  Jätteen laji voi vaikuttaa hintaan.

KUOLINPESÄN, TOIMISTON TAI VARASTON TYHJENNYS

Teemme myös kuolinpesien, toimistojen ja varastojen tyhjennyksiä sekä siivoamme pihat ylimääräisistä roinista. Viemme kaikki turhat tavarat pois. Siivotut tavarat kierrätetään asianmukaisesti ja vastuullisesti.

Täyden palvelun siivoukset ja suuret (yli 12 m³ jätemäärä) tyhjäykset erillisellä sopimuksella, tarjouksen voitte kysyä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.