Yksityisasiakkaat

HUONEKALUJEN NOUTO KIERRÄTYKSEEN – EDULLISESTI

Noudamme edullisesti ja joustavasti pois kierrätykseen vanhat ja rikkinäiset huonekalut, muut tavarat sekä kodinkoneet Espoon, Helsingin ja Vantaan alueelta. Huomioimme korona-ajan noudattamalla THL:n yleisiä suosituksia.

Alv 24 % sisältyy hintoihin yksityisillä kuluttajilla:

Yksi suuri tavara pois: 56 €, sohva: 59(kahden- tai kolmen istuttava malli)

2  lastulevytavaraa pois: alkaen 75 € (esim. lipasto ja sohvapöytä)

2 – 4 tavaraa pois: alkaen 95 € (esim. sohva, sänky, 1 kpl tuoli tai esim. keittiön pöytä ja 3 tuolia.)

Kodinkoneen tai sähkölaitteen poisvienti alkaen 48 € (jääkaappi 60 x 185 cm, pesukone, televisio, tietokone, jne.)

Suuri tavara: ruokapöytä, sohva, sänky (80 – 140 x 200 cm runkopatja), kaappi, jne. (Kahden työntekijän voimin kannettava tavara).

Suuremmat poisvietävät määrät: Kysy tarjous soittamalla numeroon 045 634 6515 tai sähköpostilla: info@roinatpois.fi

Hinnat sisältävät tavaroiden kantamisen kuljetusvälineeseen, poiskuljetuksen sekä jätteiden kierrätysmaksut. Tavaroiden purkamisesta veloitetaan lisämaksu.

Huom! Kaksiosaiset kulmasohvat käsitellään kahtena tavarana. Rahimekanismisohvat noudetaan vain osiin purettuina.  Jätteen laji voi vaikuttaa hintaan.

KUOLINPESÄN, TOIMISTON TAI VARASTON TYHJENNYS

Teemme myös kuolinpesien, toimistojen ja varastojen tyhjennyksiä sekä siivoamme pihat ylimääräisistä roinista. Siivotut tavarat kierrätetään asianmukaisesti ja vastuullisesti.

Täyden palvelun siivoukset ja suuret (yli 12 m³ jätemäärä) tyhjäykset erillisellä sopimuksella, tarjouksen voitte kysyä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.