Yritysasiakkaat

KIERRÄTYSPALVELU YRITYKSILLE – JOUSTAVASTI JA EDULLISESTI PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALUEELLA

Kierrätämme turhat ja rikkinäiset toimistokalusteet tai huonekalut edullisesti pääkaupunkiseudun alueella. Tilaa vastuullinen kierrätys vanhoille toimistokalusteille meiltä. Hinnat yrityksille alv 0 % (laskutuksessa hintoihin lisätään alv 24 %). Pääsette helposti ja nopeasti eroon turhista tavaroista, kun tavarat ovat noutovalmiina. Huomioimme korona-ajan noudattamalla THL:n yleisiä suosituksia. Koronan leviämisvaiheen aikana olemme erityisen tarkkoja viruksen leviämisen torjumiseksi.

3 m³ siivous tavaroista: 89 € (kantoaikaa 20 min, esim. 2 pöytää tai 4 työtuolia)

8 m³ siivous tavaroista: 169 € (kantoaikaa 40 min, esim. 5 pöytää tai 10 työtuolia)

12 m³ siivous tavaroista: 239 € (kantoaikaa 60 min, esim. pienen toimiston kalusteet)

Hinnat sisältävät jätteiden (kalusteiden) kierrätysmaksut sekä tarvittavan työajan. Jätelaji voi vaikuttaa hintaan. Lisätyöaika 35 € / 15 min / 2 kantajaa, hinta alv 0 %. Huom!  Mikäli kuljettajan avuksi tarvitaan toinen kantaja, on tämä mainittava tilausta tehdessä.

Puramme tarvittaessa noutamamme kalusteet, kysykää tarjous ammattitaitoisesta purkupalvelusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

SUURET TOIMISTOKALUSTEIDEN KIERRÄTYKSET JA TÄYDEN PALVELUN SIIVOUKSET SOPIMUKSEN MUKAAN

Kierrätämme toimistonne turhat kalusteet, mikäli olette muuttamassa tai uusitte muuten vain toimistonne ulkonäköä. Siivoamme varastonne, jos sinne on kertynyt vuosien varrella rikkinäistä tai turhaa tavaraa. Annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen asiakaspalvelustamme.

Laadukkaaseen palveluumme ovat tyytyväisinä luottaneet mm. Affecto Finland Oy, Elomatic Oy, NRJ Finland Oy Ab, HansaWorld Finland Oy Ab, HSL, Helsingin kaupunki, Niklashipping Oy Ltd, Suomen Vahinkovakuutus Oy, jne.