Yritysasiakkaat

KIERRÄTYSPALVELU YRITYKSILLE – JOUSTAVASTI JA EDULLISESTI PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALUEELLA

Kierrätämme turhat ja rikkinäiset toimistokalusteet tai huonekalut edullisesti pääkaupunkiseudun alueella. Tilaa vastuullinen kierrätys vanhoille toimistokalusteille meiltä. Pääsette helposti ja nopeasti eroon turhista tavaroista, kun tavarat ovat noutovalmiina.

4 m³ siivous tavaroista: 149 € (kantoaikaa 30 min, 1/3 kuorma)

8 m³ siivous tavaroista: 225 € (kantoaikaa 45 min, 3/4 kuorma)

12 m³ siivous tavaroista: 295 € (kantoaikaa 60 min, täysi kuorma)

Hinnat sisältävät jätteiden (kalusteiden) kierrätysmaksut sekä tarvittavan työajan. Jätelaji voi vaikuttaa hintaan. Huom! Veloitus aikaperusteinen hinnaston mukaan, hinnat alv 0 % (arvonlisävero lisätään laskun loppusummaan). Suuret, yli tunnin kestävät kierrätykset sopimuksen mukaan. Puramme tarvittaessa noutamamme kalusteet, kysykää tarjous ammattitaitoisesta purkupalvelusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

SUURET TOIMISTOKALUSTEIDEN KIERRÄTYKSET JA TÄYDEN PALVELUN SIIVOUKSET SOPIMUKSEN MUKAAN

Kierrätämme toimistonne turhat kalusteet, mikäli olette muuttamassa tai uusitte muuten vain toimistonne ulkonäköä. Siivoamme varastonne, jos sinne on kertynyt vuosien varrella rikkinäistä tai turhaa tavaraa. Annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen asiakaspalvelustamme.

Laadukkaaseen palveluumme ovat tyytyväisinä luottaneet mm. Affecto Finland Oy, Elomatic Oy, NRJ Finland Oy Ab, HansaWorld Finland Oy Ab, HSL, Helsingin kaupunki, Niklashipping Oy Ltd, Rapala VMC Oyj, Suomen Vahinkovakuutus Oy, jne.